Cum să îți alegi blugii în funcție de forma corpului

Nu ar trebui să subestimezi puterea unei perechi de blugi bune. Niște blugi baby blue care ți se potrivesc îți pot schimba dispoziția, te vor face să te simți mai încrezătoare și chiar puțin sexy. Totuși, e destul de greu să găsești acei blugi care să îți schimbe viața.

Nu există o pereche magică de pantaloni care să se potrivească fiecărei femei din lumea reală, așa că citește în continuare pentru a afla cum poți să îți alegi cei mai buni blugi pentru tine, indiferent că ai fundul mare, șoldurile late sau picioaarele foarte lungi:

1. Trunchiul lung

Femeile cu trunchiul lung nu sunt neapărat înalte, dar tot le e greu să își găsească o pereche de pantaloni care să le stea bine pe șolduri. Ele ar trebui să caute blugi cu talie înaltă sau cu o cusătură mai lungă.


2. Înălțime

Femeilor înalte le e greu să găsească o pereche de blugi care să nu le lase glezna la vedere fără să facă o vizită la un magazin de specialitate. Caută modele extra-lungi sau stiluri decupate, care sunt mai scurte în mod intenționat.


3. Femeile cu trunchi scurt

Dacă ai trunchiul mai scurt e important să găsești modele cu talie înaltă sau cu talie mai joasă care să facă să pară că ai un trunchi mai lung.

Citește și:   Cum mă pregătesc înainte să urc pe scenă


4. Fund plat

Chiar dacă nu a fost binecuvântată cu niște forme ca ale lui Kim Kardashian, orice femeie poate simți că are un posterior criminal dacă poartă blugii potriviți. Caută niște blugi cu buzunare mari, care să îți accentueze fundul.


5. Femeile scunde

Când vine vorba de blugi, cea mai mare problemă a ta este probabil lungimea, dar dacă ești foarte scundă s-ar putea ca blugii să nu îți vină bine nici în zona taliei. Caută unii decupați, cu zone întunecate, care să-ți alungească picioarele.


6. Fund mare

Dacă vrei o pereche de blugi care să îți sprijine și să îți accentueze partea din spate, caută niște blugi cu talie înaltă sau unii bărbătești.


7. Burtică rotundă

Dacă burtica te îngrijorează cel mai mult, alege niște blugi cu talie înaltă sau unii tăiați pentru ghetuțe.


8. Supradimensionare

Ca să îți subțiezi silueta și să îți alungești picioarele, alege blugi cu talie medie sau înaltă, cu zone întunecate, care se întind bine.


9. Șolduri mari

Oricât de mult o invidiem pe Shakira, nu e ușor să găsești niște blugi care să ți se potrivească dacă ai șolduri mari. Asigură-te că stai departe de blugii cu talie joasă și alege unii cu talie înaltă, care se întind foarte bine.

Citește și:   7 sfaturi de stil pentru a arăta mai tânără, dar nu vulgară


10. Coapse mari

Doamnelor cu coapse mari, suntem alături de voi. Dacă vreți să purtați blugii perfecți, dar e o mare diferență între coapsele și talia voastră, alegeți unii care sunt mai largi pe picior și care se întind, de asemenea, foarte mult.

Citește și: Ce alimente ar trebui să eviți în funcție de forma corpului

Toate tipurile de corp sunt unice şi frumoase, dar te-ai întrebat vreodaă de ce unele femei depozitează grăsime în anumite zone ale corpului? Unele femei tind să se îngrașe în zona mijlocului, altele în jurul șoldurilor și coapselor. Toate avem „zone problemă”. Iată ce aliment ear trebui să consumi pentru a slăbi și pentru a te menține sănătoasă:

1. Dreptunghiular
Deși e puțin probabil să te îngrași dacă ai șolduri înguste și o talie nedefinită, ar trebui să consumi alimente bogate în grăimi sănătoase (avocado, migdale, somon etc.) și proteine din plante. Nu mânca prea multe dulciuri sau fast food.

2. Măr
Dacă aceasta este forma corpului tău, tinzi să te îngrași în zona mijlocului. Prin urmare, cel mai bine e să mănânci puțin și des – de șase ori pe zi, porții mici. Consumă alimente bogate în fibre, fructe, legume, vitamina C și produse lactate cu puține grăsimi. Evită alimentele care provoacă gaze și balonare – fast food, pâine, anumite legume.

Citește și:   10 lucruri pe care le face un bărbat care e îndrăgostit de tine

3. Pară
Acest tip de siluetă presupune că șoldurile sunt mult mai mari decât bustul. Cele cu siluetă de pară tind să se îngrașe în zona șoldurilor și a coapselor și s-ar putea să aibă probleme cu retenția de apă. Consumă pepene roșu sau ananas, deoarece îți curăță corpul, îndepărtând toxinele care îți încetinesc metabolismul, dar și ceai verde. Evită alimetele bogate în sodiu – sarea, pâinea, orezul.

4. Clepsidră
Deși aceasta e cel mai dorit tip de siluetă, femeile – clepsidră tind să se îngrașe uniform pe tot corpul și nu au masă musculară. E mai probabil să ai un nivel ridicat de zahăr în sânge, așa că alege alimente cu un indice glicemic scăzut și mănâncă cinci – șase mese mici pe zi. Mănâncă mai multe fructe și legume proaspete și consumă grăsimi sănătoase. Evită alimentele rafinate (pâinea albă, tăițeii, orezul).

Lasă un răspuns