Ce cizme ți se potrivesc în funcție de zodie

Se apropie iarna și nu știi ce tip de cizme să îți alegi pentru sezonul rece? Iată ce ți s-ar potrivi în funcție de zodie:

1. Berbec

 

Nativele Berbec sunt atletice, active și întotdeauna gata de aventură, așa că au nevoie de o pereche de cizme care să corespundă stilului lor de viață și care să fie perfecte atât pentru exterior, cât și pentru interior.

 

2. Taur

 

Nativele Taur sunt persoane care știu când să fie serioase, iar acest lucru e valabil și pentru încălțăminte. Niște cizme roșii din piele, lungi până la genunchi ar putea fi perfecte pentru ele.

 

3. Gemeni

 

Nativele Gemeni sunt adaptabile și învață încontinuu, așa că e logic ca cizmele lor să fie la fel de versatile ca și ele. Niște ghetuțe cu blăniță ar fi perfecte pentru a fi purtate afară, dar și în interior.

4. Rac

 

Racilor le place să stea acasă, așa că pentru nativele acestei zodii cel mai important este confortul. Ele țin cont de asta atunci când aleg orice pereche de încălțăminte. Aceste ghetuțe scurte se încadrează perfect în cerințele lor.

Citește și:   Ce fel de MAMĂ ești în funcție de ZODIE

 

5. Leu

 

Leoaicele sunt foarte atente la detalii, așa că vor aprecia aceste cizme supebe, cu monogramă.

 

6. Fecioară

 

Fecioarele sunt persoane incredibil de creative care își doresc ca toată lumea să le vadă această latură. De aceea li s-ar potrivi o pereche de ghetuțe până la gleznă artistice, cu tocul în culorile curcubeului.

7. Balanță

 

Nativele Berbec sunt romantice și au o fire de artist, așa că o pereche de cizme frumoase, cu elemente din dantelă, ar fi perfectă pentru ele.

 

8. Scorpion

 

Nativelor Scorpion le place să se implice în orice situație, fie că e vorba de un proiect la serviciu, fie că e vorba de o drumeție. Cizmele din imagine sunt practice, bune pentru orice situație – deci perfecte pentru o nativă Scorpion.

 

9. Săgetător

 

Nativele Săgetător au spirit de aventură și au nevoie de niște încălțări care să le permit să facă orice. Cizmele din imagine sunt perfecte pentru acest scop, făcându-te să pari o Indiana Jones feminină.

Citește și:   Ce ojă ți se potrivește în funcție de zodie

10. Capricorn

 

Capricornii apreciază lucrurile fine în viață – la fel și când vine vorba de încălțăminte. Nativele acestei zodii au nevoie de niște cizme care să se potrivească cu stilul lor sofisticat dde viață.

 

11. Vărsător

 

Nativele Vărsător sunt excentrice și unice și le-ar trebui niște cizme care să reflecte cât mai bine originalitatea lor. De aceea, li s-ar potrivi niște ghetuțe până la gleznă cu motive florale.

 

12. Pești

 

Nativele Pești sunt creaturi foarte sociale, așa că au nevoie de un tip de încălțăminte care să se potrivească în orice situație socială, fie că e vorba de o petrecere, fie că e vorba de o seară la teatru. Prin urmare, nu ar strica să aleagă niște ghetuțe negre, lungi până la gleznă.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.