Care este numărul tău norocos în funcție de zodie

Norocul este ceva pe care oamenii și-l fac cu mâna lor, dar poate să fie și un dar de la univers. Iată care sunt numerele norocoase ale fiecărei zodii în parte:

1. Berbec: 1

Nativii din zodie știu că nimic nu se întâmplă dacă tu nu acționezi, de aceea ei cred că trebuie să-și facă singuri norocul. Ei își cunosc bine împrejurimile și cunosc mereu oameni noi, așa că au multe șanse să găsească oportunități.

2. Leu: 7

Pare că Leii primesc totul pe o tavă de argint, dar, de fapt, ei muncesc foarte mult și sunt foarte dedicați. Ei știu însă care este diferența dintre a-ți face singur norocul și a lăsa Universul să aibă grijă de tine din când în când.

3. Fecioară: 9

Fecioarele sunt persoane cu capul pe umeri. Sunt și ele conștiente că oamenii nu sunt norocoși dacă nu acționează. Ele au parte de oportunități unice în viață, dar asta numai pentru că sunt inteligente și ambițioase, și știu că pot să obțină orice.

Citește și:   40 de citate care te vor ajuta în vremurile dificile

 

4. Vărsător: 8

Vărsătorii încearcă să înfrunte totul, iar dacă nu reușesc iau decizii bazate pe intuiție. Ei își fac singuri norocul, dar și lasă universul să le aducă noroc în cale, iar când au succes toată lumea se întreabă cum de au reușit.

5. Taur: 6

Taurii sunt romantici și au un mod de viață frumos și sănătos. Au inimă bună și preferă siguranța. Pot fi însă posesivi, egoiști și lacomi, dar dacă reușesc să-și controleze aceste tendințe, sunt prieteni / parteneri minunați.

6. Gemeni: 4

Nativii acestei zodii sunt versatili și intelligenți. Ei tind însă să își facă prea multe grjii uneori și pot fi puternic influențați de zoida lor, fiindu-le foarte greu să ia decizii. Nativii Gemeni pot, de asemenea, să privească viața într-un mod destul de superficial.

7. Rac: 1

Persoanele născute în această zodie sunt, de obicei, foarte sensibile și au nevoie de multă atenție. Când vine vorba de bani sau dragoste, numărul lor norocos este 1, dar de bun augur sunt și 11, 17 și 26.

Citește și:   Cum să te machiezi în funcție de zodie - 2018

8. Balanță: 4

Persoanelor din zodia Balanță le place să viseze și să aibă o viață liniștită, cu cât mai puține nedreptăți. Numerele care le poartă noroc sunt 4, 11 și 20.

9. Scorpion: 17

Nativii Scorpion sunt foarte atenți la detalii și au o minte ageră, nefiind dispuși să primească ordine de la nimeni. Ar trebui să evite să ia decizii importante în zilele de 13 și 20. Numerele bune pentru ei sunt 1, 11, 17, 21.

10. Săgetător:19

Săgetătorii sunt impulsivi, dar foarte deștepți. Ar trebui să profite de acest lucru în zilele de 9, 19 și 28.

11. Capricorn: 13

Și Capricornii sunt atenți la detalii și ambițioși. Numerele lor norocoase sunt 4, 13, 18 și 29.

12. Pești: 5

Ca și Racii, Peștii au nevoie de atenție, fiind persoane foarte sensibile. Numerele norocoase pentru ei în orice domeniu al vieții sunt 5, 7 și 19.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.