10 obiceiuri enervante pe care le au toate femeile

Există niște diferențe între comportamentul fetelor și cel al femeilor adulte. Citește mai jos pentru a vedea la ce obiceiuri dăunătoare ar trebui să renunți – acest lucru îți va îmbunătăți orice relație:

1. Te superi, dar nu spui de ce

Relația ta este ca o echipă. În orice echipă, membrii se cunosc și învață să se înțeleagă dintr-o singură privire. Atunci când ești supărată nu te aștepta însă la miracole. Spune-i deschis partenerului ce nu-ți convine și încercați să găsiți o soluție împreună.

2. Bârfa

Dacă îți dorești cu adevărat să afli ce se întâmplă în viața unei persoane, întreab-o direct. Poate chiar îi va face plăcere să vorbească și o poți ajuta sprijinind-o sau cu un sfat.

3. Răspunzi prea rar la mesaje

Uneori, mesajele de la cei dragi ajung când ești într-o ședință, la antrenament sau când faci alte lucruri care nu pot fi amânate, așa că aștepți momentul potrivit pentru a răspunde. Dacă faci asta prea târziu, însă, să știi că și cealaltă persoană ar putea fi ocupată.

4. Râzi de interesele altor oameni

Dacă am fi cu toții la fel, pe lume ar domni plictiseala. Încearcă să fii tolerantă cu pasiunile altor oameni și găsiți o activitate nouă de care să vă ocupați împreună.

5. Plângi ca să iasă totul cum vrei tu

Lacrimile pot doar să agraveze situația și cauzează elemente neplăcute. Există o soluție rezonabilă: dacă celălalt nu e de acord cu cererile tale, explică-i într-un mod cât mai calm de ce acel lucru este atât de important pentru tine.

6. Asculți sfaturile prietenelor despre relația cu un bărbat, în loc să discuți cu el

Cu cât ai mai multe prietene, cu atât ai mai multe opinii. Nici chiar cei mai înțelepți oameni nu știu rețeta fericirii. Relația cu partenerul e mica voastră lume, pe care ați construit-o împreună. Așadar, discutați între voi despre lucrurile care au legătură cu relața.

7. Te superi dacă partenerul nu vrea să-și petreacă timpul liber cu tine

Citește și:   Ce spune despre relația voastră felul în care dormiți

Chiar și ccei mai iubitori și loiali oameni vor uneori să-și petreacă timpul cu prietenii sau cu familia ori pe cont propriu, ocupându-se de vreun hobby. Tu ar trebui să înțelegi acest lucru. Profită de timpul în care partenerul nu e alături de tine pentru a avea și tu grijă de sufletul tău.

8. Cheltuiești bani din bugetul comun fără a-i cere celuilalt părerea

Regula cea mai importantă a unui buget comun e că deciziile în legătură cu acei bani ar trebui luate împreună.

9. Tragi cu ochiul la scrisorile sau mesajele celuilalt

Orice relație se construiește pe încredere. Nu e nevoie să verifici mail-ul sau telefonul partenerului. Dacă observi ceva ce te irită, vorbește cu el și explică-i ce te deranjează.

10. Încerci să-i schimbi celuilalt obiceiurile

Fiecare persoană este unică și are gusturile, pasiunile și obiceiurile ei. Chiar dacă poate nu e ușor, străduiește-te să înțelegi lumea partenerului tău și nu încerca să o schimbi în vreun fel.

 

Citește și: 10 situații haioase în care se regăsesc toate femeile

Despre noi, femeile, se spun foarte multe lucruri. Bărbații se plâng adesea că nu ne înțeleg, când de fapt totul este foarte simplu!

Iată 10 situații pe care le înțeleg toate femeile:

1. Probleme cu sutienul

Femeile pot avea o mulțime de sutiene, dar tot preferă să poarte unul sau două care li se potrivesc perfect.

2. Piruetă în oglindă

Oglinzile sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Ele fac piruete, analizând totul din cap până în picioare, inclusiv spatele.

3. Deschid gura când își dau cu rimel

Ești femeie? Ai făcut asta? Dacă da, nu ești singura! Majoritatea femeilor fac asta, deși nu există vreo explicație clară.

4. Femeile analizează mesajele

Femeile analizează fiecare cuvințel din mesaje. Ele încearcă să afle ce crede celălalt despre ele (de obicei iubitul sau cel pe care-l plac), precum și dispoziția expeditorului analizând limbajul sau emoticoanele folosite în mesaj.

5. Adesea spun exact opusul a ceea ce gândesc

Acesta e unul din motivele pentru care femeile sunt greu de înțeles. Ar putea să îți spună că te urăsc, dar să fie, de fapt, foarte îndrăgostite de tine. Nu poți ști sau ghici niciodată!

Citește și:   8 alimente pe care nu ar trebui să le ții în frigider

6. Au o imaginație bogată

Când un bărbat vede o femeie atrăgătoare, el se întreabă imediat cum ar fi ea la pat. Când o femeie întâlnește un bărbat chipeș, ea verifică prima dată dacă numele ei se potrivește cu numele lui de familie.

7. Femeile adoră complimentele, dar…

Una dintre modalitățile principale de a impresiona o femeie e să îi faci complimente. Femeile le adoră, dar nu prea știu cum să răspundă la ele.

8. Obiceiurile lor de cumpărături

Cumpărăturile le fac să se simtă mai bine. Cumpără o mulțime de lucruri, iar mai apoi regretă, fiindcă nu le vor folosi.

9. Când își dau jos sutienul

Cel mai bun sentiment din lume e acela când își dau în sfârșit jos sutienul, la finalul unei zile.

10. Maraton de selfie

Știți câte poze își fac fetele înainte să aleagă una pe care să o pună la profil? Multe!!!

Citește și 10 PROBLEME ale FEMEILOR pe care bărbații nu le înțeleg

În lumea modernă, femeile se confruntă zilnic cu diverse provocări de care bărbații nu trebuie să se îngrijoreze. Asta se întâmplă deoarece trăim într-o cultură care pare să prefere numai un gen, deși campaniile de egalizare au câteva victorii. Sexismul e mult mai subtil decât ar crede oamenii, iar o bună parte din el e impus de dorințele sociale și de reprezentările media.

Iată câteva dintre problemele cu care se confruntă în fiecare zi femeile și care arată cât e de dificil să trăiești într-o lume a bărbaților:

1. Competiția cu alte femei

O idee foarte periculoasă e aceea că numai o singură femeie poate obține ceva. Vedem asta tot timpul – femeile trebuie să concureze cu celelalte, iar lumea se așteaptă să apeleze la tertipuri feminine ca să ajungă sus.

2. A călători singură nu e o opțiune

Femeile se gândesc bine înainte să iasă singure din casă, deoarece ajung într-o lume unde există hărțuire pe stradă și amenințări reale de violență. Să plece singure în călătorie e și mai dificil.

Citește și:   9 lucruri la care trebuie să te gândești înainte să începi o relație

3. Totul e scump

Multe studii au arătat că femeile nu sunt plătite chiar atât de bine precum bărbații. În plus, produsele destinate lor sunt mai scumpe decât cele destinate bărbaților.

4. O femeie le reprezintă pe toate

Femeile sunt mereu sub presiune și simt că trebuie să se descurce întodeauna foarte bine deoarece o singură femeie le reprezintă, de obicei pe toate. După cum spune politicianul Clare Booth Luce, dacă eșuezi, nimeni nu va spune că tu ești nepregătită, ci că toate femeile sunt nepregătite.

5. Atunci când ești la ciclu, totul e o provocare

Pentru femei e un coșmar să facă ceva atunci când sunt la ciclu. Pentru unele din ele, e chiar o tragedie. E și mai rău atunci când lumea se așteaptă să te porți ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat atunci când ai dureri de burtă îngrozitoare care te trimit la baie din 15 în 15 minute.

6. Zâmbetul

E foarte probabil să fii sătulă ca toată lumea să îți spună să fii mai veselă – poate că ești bolnavă, obosită, epuizată sau că ai probleme. Totuși, toată lumea se așteaptă să arăți mereu impecabil din punct de vedere fizic.

7. Violența sexuală

Aceasta este o problem serioasă a lumii noastre, pe care nu ar trebui să o ignorăm. Cele mai multe victime ale asalturilor și violurilor sunt femeile.

8. Tocurile

Desigur, nu e obligatoriu ca femeile să poarte tocuri, dar în unele situații e necesar. Pantofii cu toc pot fi foarte neconfortabili și pot cauza dureri mari.

9. Produsele complexe de îngrijire

Femeile adoră cumpărăturile și să se ferchezuiască. Totuși, asta nu e așa de ușor pe cât pare. Femeile trebuie să aleagă dintre multe opțiuni.

10. Epilatul

Cele mai multe femei trebuie să scape de părul de pe corp. De cele mai multe ori, acest lucru e scump, dificil, ciudat și stânjenitor, în funcție de metoda pe care alegi să o folosești. Există și varianta de a nu te epila – alegerea aparține fiecăreia.

 

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.