15 trucuri care te vor ajuta să ai buze seducătoare

Toată lumea admiră femeile frumoase și atrăgătoare, așa că nu strică să cunoști câteva trucuri care te vor ajuta să ai niște buze senzuale:

1. Desenează conturul buzelor cu un creion, depășind ușor conturul natural și umple forma care a rezultat cu ruj.

2. Atunci când aplici un ruj sau un gloss strălucitor, fii atentă la direcție. Ar trebui să pornești din centru către colțuri. Astfel, buzele vor părea mai pline.


3. Exfoliază-ți regulat buzele folosind un scrub sau o periuță de dinți, astfel încât să rămână moi și delicate.

4. Balsamul de buze, aplicat înainte de a te da cu ruj sau luciu, va îndeplini perfect roșul de bază și va înmuia buzele.

5. Dacă ai impresia că un ruj e prea strălucitor, aplică-l pe buze într-un strat subțire pe buze și apoi întinde-l ușor pe toată suprafața.

4. Nu purta un machiaj al ochilor îndrăzneț cu ruj închis la culoare. Ca să nu pară că ai fața încărcată, poartă un machiaj al ochilor lejer atunci când ai ruj roșu sau de o altă nuanță închisă.

7. Pentru a-ți face buzele să pară mai pline, aplică două straturi de ruj – unul pe întreaga suprafață, iar cel de-al doilea numai în mijlocul buzelor.

8. Vrei un ruj mat? Aplică un strat de pudră transparentă peste ruj și așteaptă un minut sau două, iar apoi îndepărtează excesul.

Citește și:   Cum să scapi de părul nedorit de pe față

9. Ca să nu alegi nuanța greșită a creionului de buze, cumpără-l odată cu rujul, având grijă să fie dde aceeași culoare.

10. Îți va fi mai ușor să îți conturezi buzele dacă faci ca vârful creionului să fie bont cu ajutorul unui șervețel sau al unei dischete de bumbac.

 

12. Folosind tehnica ombre, întunecă partea dinspre colțurile gurii cu grijă. Tranziția spre partea mai deschisă la culoare ar trebui să fie delicată.

13. Buzele subțiri vor părea mai pline dacă aplici luciu de buze numai pe partea de mijloc a buzelor.

14. Pentru o strălucire naturală, aplică puțin highlighter în mijlocul buzelor.


15. Dacă buzele tale sunt mari în mod natural, evită să folosești rujuri în nuanțe deschise, foarte pale. Nu te sfii să alegi rujuri mai închise ori chiar roșii.

Citește și: Ce culoare de ruj ți se potrivește în funcție de zodie

Dacă ești pasionată de zodii, știi probabil trăsăturile, obiceiurile și ciudățeniile fiecăreia dintre ele.  Iată ce spun astrele și în legătură cu rujul pe care ar trebui să-l folosești:

1. Berbec


Această zodie este caracterizată de încredere și îndrăzneală, atât în afaceri cât și în dragoste. Cel mai potrivit ruj pentru nativele Berbec este cel roșu, cu textură cremoasă.

Citește și:   Ce spune lungimea părului despre tine

2. Vărsător


Cei născuți în această zodie sunt originali, îndrăzneți și, de multe ori, geniali. Nativele ar trebui să îndrăznească să fie diferite și să folosească nuanțe neobișnuite de albastru, mov și roz.

3. Rac


Nativele probabil că își urăsc zodia uneori – toate emoțiile, toată nevoia de îngrijire… Lor li se potrivesc cel mai bine nuanțele de mov și cele clasice de roz, care poartă parcă amprenta timpului.

4. Capricorn


Această zodie este elegantă, profesionistă și orientate spre atingerea scopurilor. Nativelor li se vor potrivi mereu nuanțele nud pale sau mai închise, deși ar putea să aleagă și un ruj mat roz cărămiziu.

5. Scorpion


Oamenii sunt atrași de cei din această zodie, deoarece sunt niște persoane foarte intense. Nativelor le plac nuanțele închise, de vampă, cu o finisare mată sau cu puțină strălucire în centru.

6. Gemeni


Gemenii sunt versatili, spontani și curioși, iar nativele sunt atrașe de nuanțe proaspete care să le evidențieze această curiozitate. Ele ar trebui să aleagă rujuri de un roz strălucitor.

7. Balanță


Sunt persoane grațioase, care privesc lucrurile din perspective diferite. Nativele zodiei ar trebui să încerce nuanțe feminine, precum cea a fructelor de pădure sau rozul. Acestea sunt adorabile, la fel ca o persoană pe care o cunoaștem, nu?

Citește și:   Cum să-ți conturezi NASUL ca să pară mai mic

8. Săgetător


Săgetătorii sunt persoane aventuroase, ambițioase, pline de energie și atletice. S-ar putea să fie unii dintre cei mai veseli oameni pe care îi cunoști. Pentru a-ți scoate în evidență această personalitate, alege un ruj de un roz strălucitor sau fuchsia neon, cu o finisare strălucitoare sau de satin. Ar fi perfect pentru o nativă Săgetător.

9. Pești


Nativii acestei zodii sunt adesea empatici, creativi și buni coechipieri. Nativele ar trebui să poarte rujul de care simt că au nevoie, în nuanțe cât mai naturale.

10. Leu


Leii sunt lideri înnăscuți și persoane cărora le place luxul. Leoaicele ar trebui să aleagă un ruj în nuanțe de roșu portocaliu, coral sau piersică. Dacă rujul este strălucitor, cu atât mai bine.

11. Fecioară


Nativelor Fecioară nu le plac rujurile care se șterg după prima înghițitură de apă. Ele sunt feminine și foarte organizate. În materie de rujuri, ar trebui să aleagă unele de culoarea piersicii sau a coralului, în nuanțe mate.

12. Taur


Nativele Taur sunt destul de naturale, așa că ar trebui să aleagă un ruj nud, roz deschis, care să-i complementize pielea și stilul, fără să atragă prea mult atenția asupra buzelor.

Lasă un răspuns